• ALL FOTBOLL 25% INTERSPORT

Hej! Vår samarbetspartner INTERSPORT har ett fint erbjudande med start måndag. Den 26/2–17/3 har de 25%* rabatt på fotbollssortimentet mot uppvisande av streckkoden i butik eller med onlinekoden FOTBOLL25 på intersport.se. Precis som vanligt ger de 3% tillbaka till Lindome GIF på allt du handlar. För du har väl valt Lindome GIF på "Mina Sidor? " Ett enkelt sätt, när du handlar sport, att samtidigt stötta föreningslivet. Erbjudandet gäller för dig som är eller blir club-medlem på INTERSPORT. Vänligen, Jonas Classon, kommunikation LGIF samt joakim Borén, Intersport Teamsäljare       *Gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller t.o.m. söndag 17/3 kl. 23.59. Lindome GIF 23 feb
  • Referat: Mossens BK - Lindome GIF

Första tävlingsmatchen för året gick av stapeln mot Mossens BK i södra cupen på onsdagskvällen. Det skiljer tre divisioner mellan lagen och som sig bör tog Zebrorna hand om taktpinnen redan från första sparken i matchen. Mossen la sig direkt på försvar med hela laget samlat på egen planhalva och försökte vid bollvinst kontra med en längre boll upp till en ensam anfallare. Den här taktiken visade sig inte speciellt framgångsrik för Mossen som inte hade något farligt avslut på mål under hela matchen. Lindome skapade ett antal vassa målchanser men lyckades inte spräcka nollan förrän i den 24:e minuten då Alexander Nilsson bombade upp bollen i nättaket bakom Paul Worsley i Mossenmålet. Zebrorna gör ytterligare två mål innan halvtidsvilan. Socras Lutonda Luzayadio gör 2-0 på hörna och 3-0 kommer på Roberto Dos Santos Goncalves långskott i nättaket. Andra halvlek rullar på ungefär som i den första och Zebrorna gör även i denna halvlek tre mål och vinner matchen klart med 6-0. Målen i andra halvlek görs av i tur och ordning Alex Rasheed, Emil Karlsson och Hugo Hedén. Nästa match i södra cupen spelas om en vecka här på Lindevi mot Gothenburg West Football Club som innan den matchen möter Mossens BK här på Lindevi lördag 24 februari klockan 12:00 Zebrorna spelar nästa match på lördag mot riktigt tufft motstånd då laget åker till Jönköping för match mot div I laget Jönköping Södra på Jordbrovallen. Herr 22 feb 0kommentarer
  • Referat: Lindome GIF (D2H) - Vänersborgs IF (D2H)

Lördag den17:e februari och dax för träningsmatch nr 6 för året denna gång mot Vänersborgslag nummer två nämligen VIF. Zebrorna tar direkt tag i taktpinnen och har ett bortdömt mål och ett stolpskott innan Emil Karlson gör 1-0 i den 23 min efter ett snyggt anfall med inspel från höger av Adam Negim El Din. Lindome avgör matchen på de följande 7 minuterna med ett 2-0 mål från Roberto Dos Santos Goncalves snyggt framspelad av Jonathan Stolth och ett 3-0 mål som kommer redan 4 minuter senare på en hörna från vänster där Kevin Fransson kommer först på bollen och ser bollen rulla in i bortre hörnet. Efter detta slår Zebrorna av lite på takten utan att släppa till några målchanser för Vänersborgslaget. Andra halvlek börjar likt den första med stort bollinnehav för Zebrorna utan att man skapar några riktigt vassa målchanser. I min 58 kommer Lindome fram i ett vasst anfall på högersidan som Alexander Nilsson snyggt avslutar med ett skott som målvakten i Vänersborg inte har en chans att rädda. Resten av halvleken dominerar Lindome stort utan att få in fler mål. Vänersborg har faktiskt endast två avslut på mål så Oskar Svedjenäs i målet hade en ganska lugn lördagseftermiddag. Nästa vecka börjar tävlingsmatcherna 2024 med match mot Mossens Bk i södercupen. Välkommen tillbaka till Lindevi då alla Zebrafans. Herr 17 feb 0kommentarer