20:15

Lindome GIF

Referat

Referat: IK Kongahälla - Lindome GIF

Första matchen i Reserv elit 2024 slutade med förlust 5-4 för Zebrorna efter en jämn match där Kongahälla lite snöpligt slog in segermålet i den 85:e minuten. Reservlagsserien är matcher där våra juniorer får chansen att tillsammans med de av våra seniorer som behöver matchspel får chansen att spela mot vuxna spelare i sin utbildning mot eget seniorspel. Zebrorna står upp bra i kvällens match och lagen följer varandra ända fram till slutsignalen och Lindome killarna är helt klart värda ett oavgjort resultat. Kongahälla tar tidigt ledningen i matchen men Zebrorna spelar på och tar sig ända upp till 4-4 efter bra spel. Under andra halvlek spelar Zebrorna med endast ett fåtal seniorspelare och det är mycket starkt av det unga laget att klara av att kvittera Kongahällas ledning till 4-4 med bud på ett ledningsmål. En bra förstamatch med ett snöpligt slut men det spelarna skall ta med sig är att de står upp bra mot seniorspelare. Nästa match i Reserv elit är hemma på Lindevi mot KF Velebit tisdagen den 30: april. Välkommen att komma och se våra kommande Zebror visa upp sig!